project leadership
Marja den Braber
project leadership
02/11/2016
1 min

Werk je IN je project of AAN je project?

02/11/2016
1 min

Elke week behandelen we een vraag die we van Project Managers ontvangen of die uit gesprekken komen.

Deze week gaat de vraag over het verdwijnen in de inhoud. De inhoud die voor jou als Project Manager zo aantrekkelijk kan zijn. Dat is voor deze week de vraag die wij binnenkregen. En zeker niet alleen van deze Projectleider :-):

“Ik heb vaak teveel oog voor detail, waardoor ik het grote geheel verlies. Of ik word in de inhoud gezogen, vind ik eigenlijk ook wel leuk… Maar daardoor loopt mijn project niet zoals het moet of ik zou willen. Wat kan ik doen?”

Kijk snel naar de aflevering van deze week:

Hoe doe jij dat?

Wat doe jij dat als je steeds maar de neiging hebt je met de inhoud bezig te houden? Als je het overzicht kwijt raakt. Plaats jouw ervaring of vraag onderaan de blog.

Je hebt een vak om trots op te zijn. Met soms interessante hobbels om te nemen. Daarom mogen we elkaar helpen!

Dus laat ons en jouw collega Project Managers weten wat jij doet om AAN je project te werken en uit de inhoud te blijven.

Delen? Heel graag!

Waardeer je de wekelijkse video van PLA TV waarin we elke week weer een andere vraag beantwoorden?  Schrijf je in voor wekelijkse updates en deel deze video met jouw collega’s. En dat waarderen wij dan weer!

Kunnen we jou ook ergens mee helpen?

En heb je zelf een vraag over jouw team, opdrachtgevers, stakeholders of andere onderwerpen? Laat het ons weten en wie weet maken we daar een aflevering over.

Reacties
Categorieën