Weet jouw opdrachtgever eigenlijk wel wat hij wil?
12 mei 2016 
0 min. leestijd

Weet jouw opdrachtgever eigenlijk wel wat hij wil?

Deze week beantwoorden we een vraag die gaat over jouw relatie met de opdrachtgever.

De vraag die wij binnenkregen is:

“Tijdens mijn project merk ik vaak dat de opdrachtgever met tegenstrijdige signalen komt. Dat het net lijkt of hij niet precies weet wat hij wil. Wat kan ik doen?”

Een goede vraag die eigenlijk gaat over de vraag achter de vraag. Kun je het nog volgen :-)

Kijk snel naar de onderstaande aflevering van PLA TV:

Hoe doe jij dit?

Hoe kom jij er achter wat de werkelijke vraag is van de opdrachtgever? Reageer onder de blog en deel jouw tip met andere Project Managers.

Delen? Heel graag!

Waardeer je de wekelijkse video van PLA TV waarin we elke week weer een andere vraag beantwoorden?  Schrijf je in voor wekelijkse updates en deel deze video met jouw collega’s. En dat waarderen wij dan weer!

Als het je op dit moment niet lukt om jouw stakeholders je te laten helpen bij het behalen van je project resultaat hebben we nóg iets voor je. Regelmatig geven wij  een bijzonder gratis LIVE online seminar  waarin we je 15 tips geven om jouw stakeholders (inclusief jouw opdrachtgever!) je te laten helpen.

Kijk op onze site wanneer het volgende online seminar is.

Over de schrijver
Ron Uyldert
Door

Ron Uyldert

op 17 Sep 2015

Begin eerst met het inventariseren van je eigen kracht. Past dat bij de vraag van de opdrachtgever. En er moet toch brood op de plank komen is een slechte raadgever. Bijna elke opdrachtgever tracht altijd voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten. Ze zijn meestal vergeten dat ze iemand zoeken. Opdat ze die zelf niet in huis hebben

Marja Den Braber
Door

Marja Den Braber

op 17 Sep 2015

Goed advies en een mooie vraag, Ron. Past mijn kracht bij de vraag van de opdrachtgever?

Reactie plaatsen