wat is jouw waarde?

Wellicht herken je dit wel? Twijfel om iets wel of niet te doen. Soms klinkt een aanbod zo fantastisch, alleen je twijfelt… maar waar precies over?
En je weet niet waar het vandaan komt!

Zo kregen we pas geleden een vraag van een nieuwe klant voor een groot seminar, internationaal, CEO’s vanuit de hele wereld en ze wilden dol graag verder geholpen worden op leiderschapsgebied.
En dat klinkt voor ons natuurlijk als muziek in de oren. Internationaal/leiderschap/helpen, dat zijn zomaar drie zaken waar wij absoluut onze drives uithalen!
We vroegen een week bedenktijd.
En toen was het zover, we belden de opdrachtgever.
We hebben deze opdrachtgever onwijs bedankt voor het enorme extra inzicht die hij ons gegeven heeft. Hij heeft ervoor gezorgd dat we nog sterker onze richting en kader hebben bepaald.
Het was een groot dilemma, onze klanten helpen we namelijk altijd, dat staat voorop en als het gaat over leiderschap dan gaan wij daarin super ver en internationale opdrachten doen we ook heel graag.
We hebben hem dan ook enorm bedankt en de opdracht niet aangenomen. Er was nog waarde aanwezig die ons aan zeer het hart gaat: ecologie, ofwel duurzaamheid en respect voor het grote geheel. In deze bedrijfstak werd daar in onze ogen aan getornd en aangezien we niet de vrijbrief kregen om hierin verandering teweeg te brengen ging het wat ons betreft helaas niet door. De opdrachtgever had hier diep respect voor.

Waarden sturen je gedrag, elke 0,1 van een seconde! Weet wat jou top 4 waarden zijn en jij kan veel makkelijker beslissingen nemen.

Dus, wat zijn jouw top 4 waarden?

Over de schrijver
Reactie plaatsen