veiligheid, de economie en jawel, Leiderschap
17 maart 2010 
0 min. leestijd

veiligheid, de economie en jawel, Leiderschap

Vanmorgen op radio 1 uiteraard veel aandacht voor Milly Boelen. Mijn gedachten gaan er steeds naar toe en ook snel weer vandaan omdat het bijna niet te bevatten is. Veiligheid bleek bij de Gemeenteraadsverkiezingen voor de kiezers een van de belangrijkste thema’s. En dat is zeer begrijpelijk.

Vanwege de sobere voorspellingen van het CPB over de  economie voor de komende vier jaar, zal naast veiligheid ook de economie een belangrijk thema worden bij de campagne.

En tot mijn grote vreugde – ik zat gelijk rechtop in mijn bed – is het derde belangrijke thema: Leiderschap, Yes, yes! Mijn hoofd draait op volle toeren, wat betekent dit, wat kan de Project Leadership Academy hierin betekenen. Ik ben wakker!

Een fijne dag vandaag!

Over de schrijver
Reactie plaatsen