project planning
Marja den Braber
project planning
11/26/2015
1 min

Hoe voorkom je dat jouw project (alweer) uitloopt of meer geld kost!

11/26/2015
1 min

Elke week behandelen we een vraag die we van Project Managers ontvangen of die uit gesprekken komen.

Lekker bezig, hard aan het werk en toch gaan we uitlopen en het kost meer geld!

We horen het bijna dagelijks van Project Managers. Daarover dus ook de vraag van deze week:

Wat zijn we lekker bezig met het team, keihard gewerkt om de dingen te doen die we hebben te doen in ons team. Maar nu zijn we bijna op het einde, de laatste loodjes en nu blijkt dat we nog veel, heel veel moeten doen… we lopen uit, kost meer geld … Dit gaat niet goed! Wat hebben we fout gedaan?”

Hoe kan dit gebeuren? Dat is dan natuurlijk een interessante vraag. En vooral hoe ga ik dit een volgende keer voorkomen!

Kijk snel naar de aflevering van deze week:

Hoe doe jij dat?

Gebeurt het jou weleens? Dat het best lekker lijkt te gaan en dan toch tegenvalt? Deel je ervaring met ons en help hiermee ook andere Project Managers om dit te voorkomen!

Je hebt een vak om trots op te zijn. Met soms interessante hobbels om te nemen. Daarom mogen we elkaar helpen!

Geef je reactie onder aan deze blog en laat ons en jouw collega Project Managers weten hoe jij ervoor zorgt dat jouw project op tijd en binnen budget opgeleverd wordt.

Delen? Heel graag!

Waardeer je de wekelijkse video van PLA TV waarin we elke week weer een andere vraag beantwoorden? Schrijf je in voor wekelijkse updates en deel deze video met jouw collega’s. En dat waarderen wij dan weer!

En heb je zelf een vraag over jouw team, opdrachtgevers, stakeholders of andere onderwerpen? Laat het ons weten en wie weet maken we daar een aflevering over.

Reacties
Categorieën