teamcoaching
Marja den Braber
teamcoaching
11/19/2015
1 min

Het einddoel bijna in zicht..... of toch niet?!

11/19/2015
1 min

Elke week behandelen we een vraag die we van Project Managers ontvangen of die uit gesprekken komen.

Het einddoel bijna in zicht en dan……… lijkt iedereen opeens een heel ander beeld te hebben over het einddoel of resultaat.

Maak jij dat ook wel eens mee? Daar gaat in ieder geval de vraag van deze week over:

Eigenlijk best wel vreemd, we zijn nu al een tijdje bezig met het project, maar nu blijkt dat we als team wat onenigheid hebben over het einddoel van het project. We gaan nu alle kanten op! Wat kan ik doen om dit te voorkomen?”

Hoe werkt dat eigenlijk met teams en in ons brein?

Kijk snel naar de aflevering van deze week:

Hoe doe jij dat?

Wij zijn heel benieuwd wat jij doet als je merkt dat er meerdere beelden ontstaan over wat het eindresultaat nu eigenlijk is. Laat jouw reactie achter onder de blog.

Je hebt een vak om trots op te zijn. Met soms interessante hobbels om te nemen. Daarom mogen we elkaar helpen!

Geef je reactie onder aan deze blog en laat ons en jouw collega Project Managers weten hoe jij ervoor zorgt dat alle betrokkenen hetzelfde resultaat voor ogen hebben. Wat zijn jouw tips om dit helder te krijgen en te houden gedurende het project?

Delen? Heel graag!

Waardeer je de wekelijkse video van PLA TV waarin we elke week weer een andere vraag beantwoorden?  Schrijf je in voor wekelijkse updates en deel deze video met jouw collega’s. En dat waarderen wij dan weer!

En heb je zelf een vraag over jouw team, opdrachtgevers, stakeholders of andere onderwerpen? Laat het ons weten en wie weet maken we daar een aflevering over.

Reacties
Categorieën