Gratis online training

Basics voor Teamcoaching

Meld je hier aan voor de gratis online training Basics voor Teamcoaching en start vandaag nog om meer uit jouw team te halen.

No opt-in form has been selected

Je bent manager, teamleider of teamcoach en je wilt graag meer uit jouw team(s) halen.

Je weet dat teams soms moeiteloos samen kunnen werken en mooie prestaties neer kunnen zetten. Want dat heb je al eens meegemaakt. Maar vaak is het gewoon gedoe. En je begrijpt niet precies waarom.


Zelf hebben wij dat ook vele jaren zo gedaan. Gewoon je best doen, je gezonde verstand gebruiken en goede afspraken maken met elkaar. Toch? 

Hoe maak je leiding geven aan teams (weer) leuk, makkelijk en succesvol?


De afgelopen 10 jaar hebben wij veel teams begeleid, eigen research gedaan en onderzoeken naar succesvolle teams gevolgd. Hier is een simpele en toepasbare methodiek voor teamcoaching uit voortgekomen. Kort gezegd: Hoe maak je leiding geven aan teams (weer) leuk, makkelijk en succesvol?


Wij willen graag dat iedereen die meer uit teams wil halen, dat kan leren. Niet alleen bij je huidige team of huidige klant, maar altijd! 

Aan de slag!

Leer de basics van het begeleiden van teams in onze training: Online Training Basics Teamcoaching. De dingen waar je mee aan de slag gaat tijdens deze online training zijn:


  • kennis maken met de vier verschillende fases van teams
  • weten hoe je deze fases kunt herkennen
  • achterhalen in welke fase jouw team functioneert
  • de do’s en dont’s van jou als manager of teamcoach om naar een volgend level te groeien

Schrijf je nu in en je kunt direct starten! 

No opt-in form has been selected

Meer bereiken met jouw team

Stephan Scholten en Marja den Braber werken allebei al bijna 30 jaar op het gebied van leiderschap en teamperformance. Zelf de eerste 15 jaar met de voeten in de modder in grote internationale bedrijven en daarna alweer bijna 15 jaar als trainer en coach.